Χαιρετισμοί

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Η καθιέρωση του σημαντικού αγώνα « Μαραθώνιος Μεσσήνης» που έχει θεσπιστεί και διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον ομώνυμο Δήμο, στηρίζεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – η οποία στέκεται αρωγός σε κάθε οργανωμένη και σωστά δομημένη αθλητική δραστηριότητα – στα πλαίσια της διάδοσης της ευγενούς άμιλλας και του συναγωνισμού, ως αυτά έχουν αναδειχθεί και διδαχθεί από την αρχαία Ελλάδα και φτάνουν μέχρι τις μέρες μας.

Η Μεσσήνη, μία από τις σημαντικές πόλεις του νομού Μεσσηνίας με την δική της συμβολή και Ιστορία, με τη διαρκή συνεισφορά της στα δρώμενα του Κλασσικού αθλητισμού από το 2004 μέχρι και σήμερα μέσω της διοργάνωσης του θεσμού του μαραθωνίου, έχει δημιουργήσει (επικουρούμενη από τους λοιπούς τοπικούς φορείς του μεσσηνιακού αθλητισμού) έναν ιδιαίτερο πόλο έλξης για τους λάτρεις του μαραθωνίου, που επιδεικνύει αξιοζήλευτη δυναμική και έχει σαν αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη αγωνιστική συμμετοχή, γεγονότα που προσδίδουν απόλυτη βεβαιότητα για την άρτια διοργάνωση και την εν τέλει επιτυχία των αγώνα του μαραθωνίου.

Η Ένωσή μας πιστεύει ότι, η επαφή με τον κλασσικό αθλητισμό προάγει τις αληθινές ανθρώπινες σχέσεις και, πέραν από την ανάπτυξη των σωματικών και πνευματικών ικανοτήτων , στοχεύει στην προάσπιση όλων εκείνων των ιδανικών που καθιστούν μία κοινωνία συναδελφωμένη, ενεργή και την καθιστούν ένα ζωντανό και εν ευνομία λειτουργούντα υγιή οργανισμό.
Καλές Επιδόσεις – Ευχάριστη διαμονή σε όλους.
Κώστας Βινατσέλας
Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.segas.gr

ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Ο αθλητισμός διδάσκει και αναπτύσσει αξίες που βασίζονται στην προσφορά στο συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη, ενώ παράλληλα δίνει χαρά στους αθλούμενους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμου και Υπεραποστάσεων θα είναι πάντοτε δίπλα σε κάθε προσπάθεια, που στόχο έχει την υπηρέτηση της ιδέας «Αθλητισμός για όλους».

Θέλω να συγχαρώ το Δήμαρχο Μεσσηνίας, τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΔΥ Μεσσηνίας, την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελ/σου και την οργανωτική επιτροπή του αγώνα και για τη προσπάθειά τους, να διοργανώσουν έναν άρτιο αγώνα που θα διεξαχθεί για 9η χρονιά.

Εύχομαι σε όσους λάβουν μέρος να χαρείτε τον αγώνα, να τερματίσετε όλες και όλοι νικητές και να μοιραστείτε τη χαρά του αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ 
Νίκος Γούλας

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.eoslmay.gr/

Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στον 12ο Μαραθώνιο Μεσσήνης σ΄ ένα αγώνα που είναι στημένος με μεράκι, φιλική ατμόσφαιρα και γιορτινή διάθεση και κυρίως προσανατολισμένος να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό δρομέα.

Η διοργάνωση κατ’ επιλογή επενδύει στο σύνολο των αθλητών προσφέροντας, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, χειρομαλάξεις, μπλούζα, και αναμνηστικό μετάλλιο που είναι διαφορετικό και πολύ εντυπωσιακό.

Ο αγώνας ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της AIMS σε όλα τα στοιχεία με τοπογραφικά από σταθερά σημεία και μέτρηση με καλιμπραρισμένα ποδήλατα, με υψομετρική διαφορά 10 μέτρα και θεωρείτε καθ’ όλα επίσημος και αναγνωρίζονται τα όποια ρεκόρ. Η τέλεσή του γίνεται βάσει των κανονισμών του ΣΕΓΑΣ και παρακολούθηση από κριτές κατά την διάρκεια του αγώνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές για την άψογη και δυναμική συμμετοχή τους.

Περιμένουμε την παρουσία σας ως ουσιαστική συμμετοχή στο «ευ αγωνίζεσθε» και στις αξίες που καλλιεργεί το αγωνιστικό πνεύμα..

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αλέξης Ζάννης
Πρόεδρος Σ.Δ.Υ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.sdym.gr